Stuur een mail

[email protected]

Schilderdiensten


Bij Fokker Totaalonderhoud bieden we een uitgebreid scala aan professionele schilderdiensten om aan al uw wensen te voldoen. Ons team van ervaren schilders staan voor u klaar om zowel binnen- als buitenschilderwerk uit te voeren, waarbij we met aandacht voor detail en een passie voor kleur uw woning of bedrijfspand transformeren.

Daarnaast bieden we houtrotreparatie om de levensduur van uw houten elementen te verlengen. Bij Fokker Totaalonderhoud kunt u rekenen op kwaliteit, deskundigheid en een service die volledig is afgestemd op uw wensen en verwachtingen.

Resultaat na het uitvoeren van een garagedeur renovatie.

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk in Nederland wordt flink belast door het zware klimaat. Goed kwalitatief onderhoud aan het buitenschilderwerk is belangrijk om het oppervlak van de woning te beschermen tegen weersinvloeden. Van een tropische, zonnige zomerdag met 32 graden gaan we binnen een mum van tijd over op een onweersbui met harde windstoten, regen en misschien zelfs hagel. De buitenkant van uw woning krijgt dus veel te verduren.

Goed buitenschilderwerk beschermt de onderdelen van uw woning. Zo zullen uw houten kozijnen met goed schilderwerk minder snel houtrot vertonen en een stuk langer meegaan. Maar ook vocht dringt een stuk minder snel uw woning binnen wanneer u uw buitenschilderwerk goed onderhoud.

Fokker Totaalonderhoud voorziet uw woning weer van een perfecte verflaag waardoor uw huis een ware transformatie ondergaat. Laat uw buitenschilderwerk daarom op tijd onder handen nemen en laat uw woning weer stralen.

Onze werkzaamheden omvatten het schilderen van hout, beton, steen, staal en kunststof beplatingen. Hier vallen uiteraard ook kleine en grotere reparaties onder.

Wij bereiden onze werkzaamheden zorgvuldig voor, zodat het werk snel en vakkundig uitgevoerd kan worden. Zo voorkomen wij verrassingen voor u en voor ons.Binnenschilderwerk

De binnenzijde van de woning is net zo belangrijk als de buitenkant.

Een geschilderd kozijn kan beter tegen huidvet en beschadigt minder snel.

Naast bescherming speelt bij binnen schilderwerk de verfraaiing een belangrijke rol. Een bepaalde kleur kan de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon-, leef- en werkklimaat.

Daar weten wij van Fokkertotaalonderhoud alles van. Een deskundig kleuradvies en praktisch iedere kleur kan worden samengesteld. Belangrijk daarbij is een perfecte afstemming van kleurcombinaties.

Wij gebruiken water gedragen verfproducten, die minder belastend zijn voor het milieu. Geurproblemen behoren zo tot het verleden.

Fokker Totaalonderhoud zorgt in de wintermaanden dat de binnenzijde van uw woning, kantoor of trappenhuis, er weer mooi bij komt te staan. Van Particulier tot bedrijf en van klaslokaal tot winkelruimte.

Wij verzorgen graag de metamorfose in uw ruimte (woning en/of kantoorpand) en passen de kleuren toe om de gewenste sfeer te creëren.Resultaat na het uitvoeren van een traprenovatie.

Overige schilderdiensten

Bij Fokker Totaalonderhoud begrijpen we dat elke schilderklus uniek is en daarom bieden we naast onze kernservices een breed scala aan overige schilderdiensten aan, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Of u nu te maken heeft met waterschade of een specifieke wandafwerking wenst, ons deskundige team staat klaar om u te helpen met elke uitdaging, zodat uw woning of bedrijfspand altijd in perfecte staat verkeert.

Houtrot reparatie

Verleng de levensduur van uw houten kozijnen, deuren en andere houten elementen met onze professionele houtrotreparatiediensten, waarbij we beschadigd hout zorgvuldig verwijderen en vervangen met behulp van de beste epoxyproducten, en ervoor zorgen dat uw houtwerk beschermd is tegen toekomstige schade door schimmels en vocht.

Wandafwerking

Onze wandafwerking dienst zorgt voor een professionele en hoogwaardige afwerking van uw muren, waarbij we diverse technieken en materialen gebruiken om een strak, duurzaam en esthetisch aantrekkelijk resultaat te bereiken dat perfect aansluit bij uw interieur.

Waterschade, brand- of inbraakschade

wij bieden gespecialiseerde hersteldiensten om uw woning of bedrijfspand weer in optimale staat te brengen, waarbij we zorgvuldig te werk gaan om schade te repareren, oppervlakken te herstellen en de oorspronkelijke uitstraling van uw ruimtes te behouden.

Zo vraagt u een schilder project aan

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw schilderwensen weten, zodat we samen de perfecte schilderklus voor uw woning of bedrijfspand kunnen realiseren.

1

Vrijblijvende offerte

Wij komen langs om uw wensen te bespreken, dit is geheel vrijblijvend.

2

Planning

Bij akkoord van de offerte, plannen wij uw aanvraag in en zorgen we dat we klaarstaan op de dag wanneer uw schilderklus gedaan dient te worden.

3

Uitvoering

Wij gaan aan de slag en komen onze afspraken na, nadien ruimen we alles netjes op zodat u tevreden van uw nieuw geschilderde huis kunt genieten.

Topkwaliteit Schilderwerk door Dé Vakschilder in Almere

Ben je klaar om je huis of bedrijfspand een frisse, nieuwe uitstraling te geven? Laat Fokker Totaalonderhoud je helpen bij het transformeren van je ruimte met ons deskundige vakmanschap, aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit.